Otvoren „Peti Medijana sport fest 2018“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Počinje „Peti Medijana sport fest 2018.“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Peti Medijana sport fest u organizaciji Gradske opštine Medijana počinje u ponedeljak, 24. septembra na terenima OŠ „Dušan Radović“    -    Posle godinu dana realizovana inicijativa najveće niške opštine i Doma zdravlja u Nišu    -    Obeležena stota godišnjica Solunskog fronta u organizaciji Gradske opštine Medijana i Društva za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine iz Beograda    -    Prijem za Vladimira Matića, guvernera za Srbiju i Crnu Goru 2018/2019. godinu Rotari Distrikta 2483, u Gradskoj opštini Medijana    -    Obeležavanje stote godišnjice Solunskog fronta u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana    -    Povodom početka nove školske godine, predsednik Gradske opštine Medijana posetio Osnovnu školu Car Konstantin    -    U Gradskoj opštini Medijana priređen prijem za Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine iz Beograda    -   
Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana DOGAĐAJI 07.09.2018

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana

Skoro 80 dobrovoljnih davalaca iz Niša i okolnih opština dalo je krv u tradicionalnoj, zajedničkoj akciji Gradske opštine Medijana, Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi Javnog preduzeća „Železnice Srbije“ i Zavoda za transfuziju Niš.

Više zaposlenih u najvećoj niškoj opštini dalo je krv, a među njima i zamenik predsednika opštine Zdenko Sedlar.

-Nije fraza ako kažemo da krv život znači. Gradska opština Medijana kao jedna od najvećih u Srbiji treba da predstavlja primer u svemu, pa i u humanosti. To dokazujemo učešćem i podrškom i ovakvim akcijama – rekao je Sedlar.

U Zavodu za transfuziju kažu da im podrška najveće niške opštine kao i svaka kap krvi mnogo znači, i da je veliki doprinos očuvanju zdravlja i života mnogobrojnih žitelja juga Srbije koji gravitiraju niškom Kliničkom centru. Dodaju da su Nišlije veoma humani ljudi, pa se i zalihe krvi redovno dopunjuju.

Ovo je jedna u nizu akcija dobrovoljnog davanja krvi železničara Srbije, Gradske opštine Medijana i niškog Zavoda za transfuziju sa ciljem da se još jednom pokaže humanost na delu a dragocena tečnost obezbedi onima kojima je neophodna.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top