JAVNI POZIV ZA ULIČNE ZABAVLjAČE    -    Održano tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se tradicija plivanja za Časni krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se saradnja Doma zdravlja u Nišu i Gradske opštine Medijana    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana uz Natašu Bekvalac    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019.    -    U organizaciji Gradske opštine Medijana, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Vladike niškog Arsenija, otvoreno „Medijanino Božićno seoce“    -    Gradska opština Medijana tradicionalno Nišlijama darivala česnicu, badnjake i ikone    -    Tradicionalno lomljenje božićne česnice u organizaciji GO Medijana    -   
Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana DOGAĐAJI 07.09.2018

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana

Skoro 80 dobrovoljnih davalaca iz Niša i okolnih opština dalo je krv u tradicionalnoj, zajedničkoj akciji Gradske opštine Medijana, Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi Javnog preduzeća „Železnice Srbije“ i Zavoda za transfuziju Niš.

Više zaposlenih u najvećoj niškoj opštini dalo je krv, a među njima i zamenik predsednika opštine Zdenko Sedlar.

-Nije fraza ako kažemo da krv život znači. Gradska opština Medijana kao jedna od najvećih u Srbiji treba da predstavlja primer u svemu, pa i u humanosti. To dokazujemo učešćem i podrškom i ovakvim akcijama – rekao je Sedlar.

U Zavodu za transfuziju kažu da im podrška najveće niške opštine kao i svaka kap krvi mnogo znači, i da je veliki doprinos očuvanju zdravlja i života mnogobrojnih žitelja juga Srbije koji gravitiraju niškom Kliničkom centru. Dodaju da su Nišlije veoma humani ljudi, pa se i zalihe krvi redovno dopunjuju.

Ovo je jedna u nizu akcija dobrovoljnog davanja krvi železničara Srbije, Gradske opštine Medijana i niškog Zavoda za transfuziju sa ciljem da se još jednom pokaže humanost na delu a dragocena tečnost obezbedi onima kojima je neophodna.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top