Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Tradicionalno obeležavanje Lazareve subote ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene počinje u 10 sati    -    Gradska opština Medijana i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu treba da živi tokom cele godine    -    Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -   
Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana DOGAĐAJI 07.09.2018

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana

Skoro 80 dobrovoljnih davalaca iz Niša i okolnih opština dalo je krv u tradicionalnoj, zajedničkoj akciji Gradske opštine Medijana, Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi Javnog preduzeća „Železnice Srbije“ i Zavoda za transfuziju Niš.

Više zaposlenih u najvećoj niškoj opštini dalo je krv, a među njima i zamenik predsednika opštine Zdenko Sedlar.

-Nije fraza ako kažemo da krv život znači. Gradska opština Medijana kao jedna od najvećih u Srbiji treba da predstavlja primer u svemu, pa i u humanosti. To dokazujemo učešćem i podrškom i ovakvim akcijama – rekao je Sedlar.

U Zavodu za transfuziju kažu da im podrška najveće niške opštine kao i svaka kap krvi mnogo znači, i da je veliki doprinos očuvanju zdravlja i života mnogobrojnih žitelja juga Srbije koji gravitiraju niškom Kliničkom centru. Dodaju da su Nišlije veoma humani ljudi, pa se i zalihe krvi redovno dopunjuju.

Ovo je jedna u nizu akcija dobrovoljnog davanja krvi železničara Srbije, Gradske opštine Medijana i niškog Zavoda za transfuziju sa ciljem da se još jednom pokaže humanost na delu a dragocena tečnost obezbedi onima kojima je neophodna.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top