Gradska opština Medijana organizovala podelu namirnica u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu    -    Takmičenja u najvećoj niškoj opštini kao deo podrške muzičkim talentima iz cele Srbije    -    Komunalno uređenje GO Medijana    -    Osnovna škola Ratko Vukićević ugostila učenike prvog razreda iz škola sa područja Gradske opštine Medijana    -    Joga program za bračne parove kojima su odobrena sredstva Komisije Sveta Petka za vantelesnu oplodnju Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana u saradnji sa osnovnim školama predstavila uniforme za učenike prvog razreda    -    Dodelom godišnjih priznanja Gradska opština Medijana je u prisustvu velikog broja gostiju obeležila slavu, Sveta Petku    -    Još jedna akcija čišćenja Gabrovačke reke u organizaciji GO Medijana, Kazneno-popravnog zavoda u Nišu i Javno-komunalnog preduzeća „Mediana“    -    16.10.2018. NTV, gostovanje predsednika Gradske Opštine Medijana, Nebojše Kocića, emisija Dobar dan    -    Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba    -   
Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana DOGAĐAJI 07.09.2018

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana

Skoro 80 dobrovoljnih davalaca iz Niša i okolnih opština dalo je krv u tradicionalnoj, zajedničkoj akciji Gradske opštine Medijana, Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi Javnog preduzeća „Železnice Srbije“ i Zavoda za transfuziju Niš.

Više zaposlenih u najvećoj niškoj opštini dalo je krv, a među njima i zamenik predsednika opštine Zdenko Sedlar.

-Nije fraza ako kažemo da krv život znači. Gradska opština Medijana kao jedna od najvećih u Srbiji treba da predstavlja primer u svemu, pa i u humanosti. To dokazujemo učešćem i podrškom i ovakvim akcijama – rekao je Sedlar.

U Zavodu za transfuziju kažu da im podrška najveće niške opštine kao i svaka kap krvi mnogo znači, i da je veliki doprinos očuvanju zdravlja i života mnogobrojnih žitelja juga Srbije koji gravitiraju niškom Kliničkom centru. Dodaju da su Nišlije veoma humani ljudi, pa se i zalihe krvi redovno dopunjuju.

Ovo je jedna u nizu akcija dobrovoljnog davanja krvi železničara Srbije, Gradske opštine Medijana i niškog Zavoda za transfuziju sa ciljem da se još jednom pokaže humanost na delu a dragocena tečnost obezbedi onima kojima je neophodna.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top