Gradska opština Medijana organizovala podelu namirnica u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu    -    Takmičenja u najvećoj niškoj opštini kao deo podrške muzičkim talentima iz cele Srbije    -    Komunalno uređenje GO Medijana    -    Osnovna škola Ratko Vukićević ugostila učenike prvog razreda iz škola sa područja Gradske opštine Medijana    -    Joga program za bračne parove kojima su odobrena sredstva Komisije Sveta Petka za vantelesnu oplodnju Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana u saradnji sa osnovnim školama predstavila uniforme za učenike prvog razreda    -    Dodelom godišnjih priznanja Gradska opština Medijana je u prisustvu velikog broja gostiju obeležila slavu, Sveta Petku    -    Još jedna akcija čišćenja Gabrovačke reke u organizaciji GO Medijana, Kazneno-popravnog zavoda u Nišu i Javno-komunalnog preduzeća „Mediana“    -    16.10.2018. NTV, gostovanje predsednika Gradske Opštine Medijana, Nebojše Kocića, emisija Dobar dan    -    Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba    -   
Počeli ,,Dani bureka DOGAĐAJI 17.08.2018

Počeli ,,Dani bureka" na nišavskom keju uz podršku GO Medijana

Na nišavskom keju počela je manifestacija ,,Dani bureka” u organizaciji Udruženja ,,Unije pekara’’ iz Niša, a uz pomoć Gradske opštine Medijana, Kancelarije za mlade i Turističke organizacije Niš.

Posetioci će imati priliku da od 16. do 19. avgusta 2018. probaju kako najukusniji, tako i najveći burek koji će biti posebna atrakcija burekdžijade. Turisti i Nišlije će na ovom jedinstvenom gastronomskom događaju pored domaćeg moći da probaju i burek koji će praviti gosti iz Grčke, Makedonije i Bugarske.

Veruje se da je Niš prvo mesto u kojem je burek počeo da se priprema, da bi danas ovaj ,,hrskavi, niški doručak’’ bio poznat širom Balkana. Da mu se Nišlije raduju, kako za doručak, tako i za večeru na nišavskom keju potvrđuje i veliki broj posetilaca na otvaranju ,,Dana bureka”.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top