Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Tradicionalno obeležavanje Lazareve subote ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene počinje u 10 sati    -    Gradska opština Medijana i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu treba da živi tokom cele godine    -    Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -   
Počeli ,,Dani bureka DOGAĐAJI 17.08.2018

Počeli ,,Dani bureka" na nišavskom keju uz podršku GO Medijana

Na nišavskom keju počela je manifestacija ,,Dani bureka” u organizaciji Udruženja ,,Unije pekara’’ iz Niša, a uz pomoć Gradske opštine Medijana, Kancelarije za mlade i Turističke organizacije Niš.

Posetioci će imati priliku da od 16. do 19. avgusta 2018. probaju kako najukusniji, tako i najveći burek koji će biti posebna atrakcija burekdžijade. Turisti i Nišlije će na ovom jedinstvenom gastronomskom događaju pored domaćeg moći da probaju i burek koji će praviti gosti iz Grčke, Makedonije i Bugarske.

Veruje se da je Niš prvo mesto u kojem je burek počeo da se priprema, da bi danas ovaj ,,hrskavi, niški doručak’’ bio poznat širom Balkana. Da mu se Nišlije raduju, kako za doručak, tako i za večeru na nišavskom keju potvrđuje i veliki broj posetilaca na otvaranju ,,Dana bureka”.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top