Otvoren „Peti Medijana sport fest 2018“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Počinje „Peti Medijana sport fest 2018.“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Peti Medijana sport fest u organizaciji Gradske opštine Medijana počinje u ponedeljak, 24. septembra na terenima OŠ „Dušan Radović“    -    Posle godinu dana realizovana inicijativa najveće niške opštine i Doma zdravlja u Nišu    -    Obeležena stota godišnjica Solunskog fronta u organizaciji Gradske opštine Medijana i Društva za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine iz Beograda    -    Prijem za Vladimira Matića, guvernera za Srbiju i Crnu Goru 2018/2019. godinu Rotari Distrikta 2483, u Gradskoj opštini Medijana    -    Obeležavanje stote godišnjice Solunskog fronta u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj opštini Medijana    -    Povodom početka nove školske godine, predsednik Gradske opštine Medijana posetio Osnovnu školu Car Konstantin    -    U Gradskoj opštini Medijana priređen prijem za Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine iz Beograda    -   
Počeli ,,Dani bureka DOGAĐAJI 17.08.2018

Počeli ,,Dani bureka" na nišavskom keju uz podršku GO Medijana

Na nišavskom keju počela je manifestacija ,,Dani bureka” u organizaciji Udruženja ,,Unije pekara’’ iz Niša, a uz pomoć Gradske opštine Medijana, Kancelarije za mlade i Turističke organizacije Niš.

Posetioci će imati priliku da od 16. do 19. avgusta 2018. probaju kako najukusniji, tako i najveći burek koji će biti posebna atrakcija burekdžijade. Turisti i Nišlije će na ovom jedinstvenom gastronomskom događaju pored domaćeg moći da probaju i burek koji će praviti gosti iz Grčke, Makedonije i Bugarske.

Veruje se da je Niš prvo mesto u kojem je burek počeo da se priprema, da bi danas ovaj ,,hrskavi, niški doručak’’ bio poznat širom Balkana. Da mu se Nišlije raduju, kako za doručak, tako i za večeru na nišavskom keju potvrđuje i veliki broj posetilaca na otvaranju ,,Dana bureka”.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top