Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba    -    Povodom stote godišnjice oslobođenja Niša u Prvom svetskom ratu, 12. oktobra, Gradska opština Medijana organizovala je nastavak „Časa istorije sa Medijanom“    -    Obeležavanje stogodišnjice oslobođenja Niša u Prvom svetskom ratu u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština predala na upotrebu Ultrazvučni aparat Domu zdravlja u Nišu, obezbeđen od sredstava Nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“    -    JAVNI POZIV    -    Svečanom dodelom medalja i pehara najboljim ekipama završen „Peti Medijana sport fest 2018“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Besplatne predstave za prvake u organizaciji Gradske opštine Medijana i Pozorišta lutaka u Nišu    -    Otvoren „Peti Medijana sport fest 2018“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Počinje „Peti Medijana sport fest 2018.“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Peti Medijana sport fest u organizaciji Gradske opštine Medijana počinje u ponedeljak, 24. septembra na terenima OŠ „Dušan Radović“    -   
Gradska opština Medijana za učenike mlađih razreda osnovnih škola organizuje „Igre bez granica“ DOGAĐAJI 07.05.2018

Gradska opština Medijana za učenike mlađih razreda osnovnih škola organizuje „Igre bez granica“

U prvoj nedelji juna, od 4. do 6. juna 2018. godine,  Gradska opština Medijana, u saradnji sa Kancelarijom za mlade GO Medijana, organizuje „Igre bez granica“ za učenike mlađih razreda, deset osnovnih škola, sa svoje teritorije.

Najmlađi osnovci, njih dve stotine, takmičiće se u pet igara: nabacivanje obručeva na čunjeve, poligon spretnosti, skok u dalj, igra džinova i trka u džakovima.

Pozdravljajući direktore i nastavnike osnovnih škola, predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić je istakao da opština mnogo polaže na decu i mlade i vodi brigu o poboljšanju kvaliteta njihovog života. Kocić je podsetio i na nagradu-Ponosnu kolevku, koju je Gradska opština Medijana dobila za podsticaj nataliteta i dosadašnju pronatalitetnu politiku. Ovu nagradu dobili smo zbog pomoći porodicama sa troje dece u iznosu od 120 000 dinara, poklonu od 10 000 dinara za svako prvorođeno dete u nedelji, za finansiranje vantelesne oplodnje za dvadeset bračnih parova sa po 200 000 dinara,Karticu za mamu i bebu sa popustima i mnoge druge aktivnosti koje realizujemo, istakao je Kocić.

Savetnik predsednika Gradske opštine Medijana Danijel Arsenković je prisutnima prestavio projekat Igara bez granica, zamolio ih da pripreme timove, a opština će sa svoje strane obezbediti sve da  takmičenje prođe u najboljem redu. Izvučeni su parovi za početak takmičenja, određene boje dresova i dogovoreni termini. Arsenković je zahvalio direktorima i nastavnicima na podršci i dobroj saradnji koju nastavljamo i kroz ovu manifestaciju.

Takođe, prisutne su pozdravili i koordinatori Kancelarije za mlade GO Medijana, Maja Živković i Nikola Ždraljević.

Kroz ovo takmičenje biće nastavljena i saradnja sa Fakultetom  sporta i fizičke kulture čiji će profesori i studenti suditi takmičenja.

Takmičenje će trajati tri dana, a brojne vredne i zanimljive nagrade najboljima bi trebalo da uruče fudbaleri Crvene zvezde.
 

 

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top