13.06.2017. У Градској општини Медијана организован пријем за представнике бендова овогодишњих учесника осмог Медијана Балканрок феста

  • 20170613_121039
  • 20170613_121047
  • 20170613_121101
  • photo 066

Председник ГО Медијана Милан Крстић састао се   представницима бендова овогодишњих учесника осмог Медијана Балканрок феста.

 

Желим вам пуно успеха на такмичењу и бројну публику која ће вас бодрити, а што је до Градске општине Медијана-награде за најбоље и поклони за све учеснике већ су спремни, рекао је Крстић.

Три првопласирана бенда, по оцени стручног жирија и публике, добиће снимање по три нумере у професионалном музичком студију као и један број дискова у њиховом власништву. Поред компилацијског диска, првопласирани бенд добиће и снимање спота, а поред тога, учествоваће и на овогодишњој Зајечарској гитаријади и добиће специјални трофеј Медијана Балканроцк фестивала – гитару од матица и шрафова.
Као и сваке године, Медијана Балканроцк фестивал одржаће се у суботу 17.јуна 2017.године на амфитеатру на Кеју, а програм почиње у 20.30 часова наступом прошлогодишњих победника, бенда Hejzel.

У такмичарском делу наступиће млади бендови: Phosgene, Voodoo, Destabilizatori, Opposite Way i Neželjeno dejstvo. Они су одабрани у конкуренцији од 11 бендова који су се пријавили на конкурс за учешће на овогодишњем Медијана Балканрок фестивалу.

Фанк-рок састав Деца Лоших Музичара наступиће у ревијалном делу осмог по реду Медијана Балканрок фестивала у Нишу.

Организатори фестивала су Градска општина Медијана и Удружење грађана Балканрок, а циљ манифестације је промовисање рада и ауторског стваралаштва младих бендова.

Share

Можда Вам се допада и...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *