03.07.2017.Medijana „Balkanrok festival“ sve više dobija na kvalitetu – Pobednici iz Niša osvojili publiku na „Zaječarskoj“

Medijana „Balkanrok festival“ sve više dobija na kvalitetu. Naime, pobednik ovogodišnjeg osmog po redu festivala neafirmisanih bendova u organizaciji Gradske opštine Medijana i Udruženja „Balkanrok“, koji je na niškom Keju održan pre dve nedelje, osvojio je i publiku u Zaječaru.

Niški bend Opposite Way dobio je nagradu publike na ovogodišnjoj 51. Zaječarskoj gitarijadi i pokazao kakav podmladak ima niška rok scena.

Predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić ne krije zadovoljstvo što je najbolji bend sa Medijaninog festivala briljirao u velikoj i oštroj konkurenciji.

-Moramo biti ponosni na momke koji su nas tako sjajno predstavili u Zaječaru. To opravdava veliko zalaganje Gradske opštine Medijana da „Medijana Balkanrok festival“ iz godine u godine bude sve bolji i promoviše sve veći broj mladih muzičara – rekao je Krstić i podsetio: – Novina ovogodišnjeg „Medijana Balkanrok festivala“ je da pobednički bend ima direktnu prohodnost za učešće na Zaječarskoj gitarijadi a što se pokazalo kao sjajan potez, bar za niške pobednike, kaže prvi čovek najveće niške opštine.

Opposite Way je nastao pre nešto više od dve godine.  Počeli su od obrada klasičnog i hard roka omiljenih muzičara, a od nedavno sviraju bluz i džez improvizacije.

Share

Možda Vam se dopada i...

1 Response