03.07.2017.Медијана „Балканрок фестивал“ све више добија на квалитету – Победници из Ниша освојили публику на „Зајечарској“

Медијана „Балканрок фестивал“ све више добија на квалитету. Наиме, победник овогодишњег осмог по реду фестивала неафирмисаних бендова у организацији Градске општине Медијана и Удружења „Балканрок“, који је на нишком Кеју одржан пре две недеље, освојио је и публику у Зајечару.

Нишки бенд Opposite Way добио је награду публике на овогодишњој 51. Зајечарској гитаријади и показао какав подмладак има нишка рок сцена.

Председник Градске општине Медијана Милан Крстић не крије задовољство што је најбољи бенд са Медијаниног фестивала бриљирао у великој и оштрој конкуренцији.

-Морамо бити поносни на момке који су нас тако сјајно представили у Зајечару. То оправдава велико залагање Градске општине Медијана да „Медијана Балканрок фестивал“ из године у године буде све бољи и промовише све већи број младих музичара – рекао је Крстић и подсетио: – Новина овогодишњег „Медијана Балканрок фестивала“ је да победнички бенд има директну проходност за учешће на Зајечарској гитаријади а што се показало као сјајан потез, бар за нишке победнике, каже први човек највеће нишке општине.

Opposite Way је настао пре нешто више од две године.  Почели су од обрада класичног и хард рока омиљених музичара, а од недавно свирају блуз и џез импровизације.

Share

Можда Вам се допада и...

1 Response