Удружење педагога физичке културе Ниша уручило признање председнику Градске општине Медијана

  • Exif_JPEG_420
    Exif_JPEG_420
  • Exif_JPEG_420
    Exif_JPEG_420
  • Exif_JPEG_420
    Exif_JPEG_420

Крстићу захвалност за развој школског спорта

 

Председник Градске општине Медијана Милан Крстић добитник је заслужног признања Удружења педагога физичке културе Ниша – за унапређење и развој наставе физичког васпитања и школског спорта. Захвалницу професора физичког васпитања првом човеку највеће нишке општине уручио је председник овог Удружења Небојша Стојановић.

-Не постоји општина која је више пружила ученицима са своје територије од наше, Градске општине Медијана. За то је највише заслужан председник општине Милан Крстић, те му на овај начин изражавамо захвалност у наше и име ученика – рекао је Стојановић, и додао: – Да подсетим да је ова општина организовала бесплатна зимовања за ученике, обуку за основце непливаче, организује „Медијана Спорт-фест“, ускоро ће почети „Игре на води“ за средњошколце. Све то мора да се цени, рекао је Стојановић.

Први човек нишке „Медијане“ Милан Крстић захвалио је на признању, уз напомену да су све акције и манифестације организоване ради здравља ученика и првилног развоја младог нараштаја. Укључене су основне и средње школе са територије општине Медијана, али ће бити места и за оне са других општина које желе да сарађују са нама, рекао је Крстић.

-Морамо да градимо спортски дух код наше деце, да их учимо да се такмиче и боре да буду најбољи, не само у спорту. Ово је начин да део средстава који се слива у буџет Градске општине Медијана вратимо нашим грађанима – нагласио је Крстић, уз напомену да ће у наредном периоду бити увођења нових и унапређења постојећих манифестација и да ће највећа нишка општина бити препознатљива по томе.

Share

Можда Вам се допада и...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + 19 =