Промовисан спот групе „Dexter“, победника „Медијана Балканрок фестивала 2015“

  • Dexter
  • Dexter_1
  • Dexter_2

Општина Медијана стала иза младих!

 

Градска општина Медијана још једном на делу показује подршку младим људима. Група „Dexter“ победник „Медијана Балканрок фестивала 2015“ синоћ је промовисала спот за песму „Блуз мртвог човека“  финансиран из буџета највеће нишке општине са 100.000 динара.  Нишки клуб  „Cheers“ био је мали да прими све оне који су дошли да погледају анимацију рађену по идеји и замисли чланова групе „Dexter“.

Александар Божиновић вођа групе не крије задовољство урађеним, уз напомену да спота и успешне промоције не би било без водећих људи Градске општине Медијана. Група „Dexter“ представила се бројној публици и својим хитовима.

-Највећу подршку добили смо од Градске општине Медијана. Мало је да им  захвалимо овог пута. Али ћемо свих наредних помињати колико су нам помогли и колико младим људима значи пружена рука. То се први пут дешава у Нишу а верујем не и последњи – рекао је Божиновић, уз напомену да су цртеже за спот урадили такође млади људи, Велибор Станојевић и Александар Анђелковић, анимацију Милан Томић.

Уз подршку Градске општине Медијана ускоро ће јавности бити представљен и спот групе „Hazel“, прошлогодишњег победника „Медијана Балканрок фестивала“, чиме ова општина наставља да помаже младим и неафирмисаним бендовима који желе да раде и промовишу креативност и праве вредности.

Share

Можда Вам се допада и...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + fifteen =