Пријем ГО Медијана за најбоље основце и средњошколце

  • DSCN4042
  • DSCN4043
  • DSCN4049
  • DSCN4071

Они су понос своје општине!

 

Градска општина Медијана богатија је ове године за 24-оро ученика генерације основних и средњих школа са свог подручја. Они су понос своје општине, па је за најбоље међу најбољима традиционално приређен пријем и уручене пригодне награде.

Председник Градске општине Медијана, Зоран Стојановић честитао је основцима и средњошколцима који су постигли најбоље резултате у школској 2015./2016. години и тиме заслужили епитет „ученик генерације“.

  • Желим вам да наставите путем којим сте пошли. Да увек будете први међу првима. Наша је обавеза била да се на овај начин упознамо са вама, али да се ту наше познанство не заврши – рекао је Стојановић и додао: – Градска општине Медијана стипендира најуспешније студенте, прошле их је године било 21, а надам се да ће неки од вас такође бити стипендисти своје општине. Такође, помажемо вредним ђацима преко јендократне помоћи или на друге начине који су доступни општини, нагласио је Стојановић.

А од своје општине, комплет књига и руже за лепши пол, добили су ученици и ученице генерације из 10 основних школа: Димитрије Глукчевић, Анастасија Костић, Анђела Гризељ, Наталија Марковић, Павле Јаневски, Ана Алексић, Никола Димић, Јана Маслаковић, Војин Ивковић, Петар Георгијев, Тијана Коцић и Стефан Смиљић. Најбољи средњошколци су: Даница Требољевац, Јована Станковић, Кристина Петровић, Магдалена Младеновић, Стефан Стоилковић, Мартина Стојковски, Анђела Крстић, Никола Благојевић, Милан Милетић, Денис Механовић, Јана Петровић и Марија Стајић.

Нишке основне школе „Ратко Вукићевић“ и „Вожд Карађорђе“ имале су ове године по два ученика осмог разреда који су се својим оценама и залагањем издвојили од осталих ђака.

Share

Можда Вам се допада и...