Посета Центру за породични смештај и усвојење. Подела таблет рачунара и играчака за децу из хранитељских породица 18.12.2017.

  • IMG_3402
  • IMG_3404
  • IMG_3406
  • IMG_3410

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић и чланице Комисије за младе и пронаталитетну политику посетили су данас Центар за породични смештај и усвојење и четрнаесторо деце узрста од 13 до 26 година обрадовали таблет рачунарима.
Најмлађе дете смештено у хранитељску породицу са територије Градске општине Медијана добило је Пертини играчке.
-Данашњом посетом и поделом поклона Градска општина Медијана жели да посвети посебну пажњу деци која одрастају у хранитељским породицама и улепша им предстојеће празнике, рекао је председник Градске општине Медијана Небојша Коцић и посебно, од срца, захвалио хранитељима на љубави коју пружају деци о којој брину.
Поклони су купљени средствима Фонда „Хранитељство по мери детета“ у који се, поред осталих, сливају и средства прикупљена од пара којима функционери и запослени у Градске општине Медијана плаћају кафу, чајеве и сокове.
До Нове Године биће организоване две велике журке за децу у хранитељским породицама са територије Градске општине Медијана, једна рођенданска и једна новогодишња.

Share

Можда Вам се допада и...