Основној школи „Ћеле Кула“ уручен пано са фотографијама летовања у организацији Градске општине Медијанa – Летовање завршено успомене остале

 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420

Основној школи „Ћеле Кула“ у Нишу уручен је пано са фотографијама летовања, на које је 40-оро ученика ове школе путовало у организацији Градске општине Медијана. Пано је директорки Зорици Јовановић предао заменик председника општине Зденко Седлар, подсетивши на одличну досадашњу сарадњу са школом и наду да ће она у будућем периоду бити још боља. Он је позвао ученике ове школе да се за сваку врсту помоћи и организације обрате Општини Медијана, јер ће увек наићи на отворена врата.Директорка Јовановић је захвалила Градској општини Медијана на свему што чини за ученике не само ове, већ и свих других школа на њеној територији. Успомене са летовања и игара на песку и води већ су нашле место у школи, међу ученичким радовима и наградама.

Паное са сликама и порукама са овогодишњег летовања добиће и свих осталих девет основних школа, чији су ученици били одабрани да летњи одмор проведу у Грчкој о трошку највеће нишке општине.

Share

Можда Вам се допада и...