Нишлије ипак пронашли златнике у чесници Градске општине Медијана

  • Exif_JPEG_420
    Exif_JPEG_420
  • Exif_JPEG_420
    Exif_JPEG_420
  • Exif_JPEG_420
    Exif_JPEG_420
Кијамет донео срећу!
 
Иван Стефановић из Рентгенове улице у Нишу, нашао је један од златника у чесници коју је на Бадње вече даривала Градска општина Медијана. Он је данас дошао у општину да би се како рече, и похвалио и захвалио на предивном поклону.
– Пресрећан сам! Супруга ме је одговарала да не идем по мећави, али ја је нисам послушао. Било је страшно хладно, гужва, али сам некако дошао до парчета чеснице – прича овај Нишлија. – Ставио сам погачу у џеп, и тек када сам дошао кући имао сам шта да видим. Златник је био ту, каже Стефановић.
Срећног Нишлију примио је и председник Градске општине Медијана, Милан Крстић. Он је Стефановићу захвалио што је по великом невремену и хладноћи одлучио да подели радост Бадње вечери са својом општином и што је дошао у Градску општину Медијана да покаже пронађени златник.
Иначе, у јутарњем програму, Телевизије Белами јавила се још једна гледатељка која је казала да је такође пронашла златник у Медијаниној чесници. Њено име нам није познато, као и име трећег Нишлије који је пронашао златник. Градска општина Медијана позива и њих да се јаве.
Share

Можда Вам се допада и...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + 11 =