МЕДИЈАНИНА ЛЕТЊА ЖУРКА

У СУБОТУ 18. ЈУНА ПОЧИЊЕ – МЕДИЈАНИНА ЛЕТЊА ЖУРКА!

ПОЗИВНИЦА

Поштовани родитељи и драга децо,

И ове године ГО Медијана припремила је дечији летњи програм који ће се одржавати сваке суботе од 18.06. до 9.07.2016.године у Парку свети Сава.

Програм ће се одвијати на позорници, али и на 16 креативних и забавних пунктова, лоцираних око позорнице од 19,30 до 20,30 часова. Кућица Медијаница и другари припремили су за вас низ забавних и креативних игара који ће се смењивати из суботе у суботу.Тако да ће малишани, осим програма који ће се одвијати на бини моћи се забаве и науче многе креативне, нове технике, са којима се до сада, сигурни смо у то, нису сусрели.

Фестивалске мајице

На пунктовима малишани добијају ИД картице и картице вечери. Сваке вечери попуњавају по једну картицу и убацују у кутију из које ће се извлачити по 30 добитника за вече а они ће финалне суботе добити  фестивалске мајице.

Главне награде

Главну фестивалску ИД картицу такође попуњавају основним личним подацима али и лепе мозаик, тј. лого овогодишњег фестивала, са задње стране картице а налепнице за овај мозаик добијају из вечери у вече након обављених задатака у креативним радионицама.

 

Добродошли!

Ваша ГО Медијана

“ Када школа прође

И часови стану

Медијанину журку

Имај у плану

 

Ваша Кућица Медијаница

Share

Можда Вам се допада и...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen + 12 =