MEDIJANA FEST 2017 – ZATVARANJE

  • legende 1
  • legende 2
  • legende 3
  • legende 4
  • legende 5

NEZABORAVNO VEČE UZ LEGENDE

 

Gradska opština Medijana još jednom je opravdala poverenje sugrađana i organizovala im nezaboravno veče prilikom zatvaranja MEDIJANA FESTA 2017.

Petak 11.08.2017 godine  ostao je u znaku izuzetnog koncerta grupe Legende. Naš park bio je prepun ljubitelja muzike fenomenalnih izvođača, grupe Legende. Sam koncert u trajanju od dva sata još jednom je potvrdio da naši sugrađani vole i poštuju kvalitet i tradiciju.

U petak 11.08.2017 godine  našim  najmlađim sugrađanima, koji  su se zabavljali radeći i učeći  razne lepe i korisne  stvari u okviru interaktivnih radionica  u proteklim vikendima MEDIJANA FESTA 2017 od strane UG „Višnja“, dodeljeno je 50 nagrada  za kreativnost i rad  kao i 3 tri glavne nagrade. Nakon ceremonije dodele nagrada usledila je i predstava Lutkarskog pozorišta za sve naše najmlađe i ujedno najdraže sugrađane pod nazivom  Priča o vodi .

Tokom Medijana festa u parku Sveti Sava svoj punkt za druženje sa mališanima imala je i organizacija NURDOR. Ovom prilikom NURDOR je prikupljao sredstava za završetak druge faze izgradnje onkološkog odeljenja Dečije klinike u Nišu. Sve vreme trajanja MEDIJANA FESTA 2017,  bile su postavljene  donatorske kutije NURDORA pa su tako naši sugrađani pomogli ovu akciju dobrovoljnim prilozima  onoliko koliko su bili u prilici. Putem donatorske kutije koja je bila postavljena od strane NURDOR-a sakupljeno je 86,000.00 rsd za vreme trajanja MEDIJANA FESTA 2017. Slanjem SMS-a na 1150 takođe se prikupljaju sredstva. Gradska opština Medijana dala je pola miliona dinara za izgradnju onkološkog odeljenja, Dečije klinike u Nišu.

 

VAŠA GRADSKA OPŠTINA MEDIJANA

Share

Možda Vam se dopada i...