МЕДИЈАНА ФЕСТ 2017 – ЗАТВАРАЊЕ

  • legende 1
  • legende 2
  • legende 3
  • legende 4
  • legende 5

НЕЗАБОРАВНО ВЕЧЕ УЗ ЛЕГЕНДЕ

 

Градска општина Медијана још једном је оправдала поверење суграђана и организовала им незаборавно вече приликом затварања МЕДИЈАНА ФЕСТА 2017.

Петак 11.08.2017 године  остао је у знаку изузетног концерта групе Легенде. Наш парк био је препун љубитеља музике феноменалних извођача, групе Легенде. Сам концерт у трајању од два сата још једном је потврдио да наши суграђани воле и поштују квалитет и традицију.

У петак 11.08.2017 године  нашим  најмлађим суграђанима, који  су се забављали радећи и учећи  разне лепе и корисне  ствари у оквиру интерактивних радионица  у протеклим викендима МЕДИЈАНА ФЕСТА 2017 од стране УГ „Вишња“, додељено је 50 награда  за креативност и рад  као и 3 три главне награде. Након церемоније доделе награда уследила је и представа Луткарског позоришта за све наше најмлађе и уједно најдраже суграђане под називом  Прича о води .

Током Медијана феста у парку Свети Сава свој пункт за дружење са малишанима имала је и организација НУРДОР. Овом приликом НУРДОР је прикупљао средстава за завршетак друге фазе изградње онколошког одељења Дечије клинике у Нишу. Све време трајања МЕДИЈАНА ФЕСТА 2017,  биле су постављене  донаторске кутије НУРДОРА па су тако наши суграђани помогли ову акцију добровољним прилозима  онолико колико су били у прилици. Путем донаторске кутије која је била постављена од стране НУРДОР-а сакупљено је 86,000.00 рсд за време трајања МЕДИЈАНА ФЕСТА 2017. Слањем СМС-а на 1150 такође се прикупљају средства. Градска општина Медијана дала је пола милиона динара за изградњу онколошког одељења, Дечије клинике у Нишу.

 

ВАША ГРАДСКА ОПШТИНА МЕДИЈАНА

Share

Можда Вам се допада и...