Компјутер и књиге за децу

Рачунар и књиге, поклони су које је Градска општина Медијана донирала Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака у Нишу.

  • Деци која су због болести ускраћена за неке животне радости и која морају да проводе време ван свога дома увек треба помагати. Најмлађима који имају посебне потребе треба посвећивати више пажње да не би осетили да се разликују од друге деце – рекао је председник највеће нишке општине Зоран Стојановић који је са сарадницима посетио кућу „Нурдор“ у Нишу.

Он је нагласио да су најмлађи били и остали приоритет Градске општине Медијана и подсетио да општина сваке године у време божићних празника обилази децу на дечјим клиникама, и да је ове године у време Фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу организован сусрет са нашим писцима, Љубивојем Ршумовићем и Рашом Поповим. Дечјој клиници за хирургију и ортопедију дариван је телевизор који је недостајао у дневном боравку ове клинике a сада много значи малишанима.

У име родитеља, волонтера и свих који раде и помажу нишком Удружењу деце која су оболела од најтеже болести, општини Медијана захвалила је Марија Томић. Она је рекла да је срећа да ово удружење ради на територији  општине која је увек била отворена за сарадњу и спремна да помогне и позвала све који могу да помогну и изградњи одељења за децу „Нурдора“.

Share

Можда Вам се допада и...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + seven =