Za članove Kik boks kluba Niš priređen prijem u Gradskoj opštini Medijana

 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420

Svaka medalja za ponos.

Za članove Kik boks kluba Niš, osvajače brojnih medalja na takmičenjima u zemlji i inostranstvu priređen je prijem u Gradskoj opštini Medijana.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić uručio im je prigodne poklone i zahvalio što su dostojno predstavljali svoju opštinu, grad  i Srbiju. Kocić je Novaku Raduloviću, trostrukom prvaku Balkana i najboljem senioru Balkana za 2017. godinu uručio zlatnik sa likom cara Konstantina.

-Nema veće sreće nego kada vam se mladi ljudi vrate sa takmičenja, ruku punih medalja i nagrada. Ovaj zlatnik je nagrada opštine Medijana i svih građana za sve treninge i naporan rad koji je Novak prošao da bi došao do brojnih pobeda, rekao je prvi čovek niške Medijane uručujući poklon niškom kik bokseru.

Kocić je kazao da se i sam kao mlad više godina bavio kik boksom, da je ovo vrlo human sport i da će kao prvi čovek opštine uvek podržavati uporne i vredne mlade ljude na putu do uspeha. Naglasio je da je za Novaka Radulovića, opština u saradnji sa jednom privatnom niškom klinikom obezbedila vaučer vredan 15.000 dinara, za kompletan zdravstveni pregled neophodan sportistima.

U delegaciji mladih kik boksera gosti najveće niške opštine bili su i Nikola Lazarević i Stefan Paunović, kao i trener Kik boks kluba „Niš“ Srđan Radulović. Radulović je naglasio da nigde nisu naišli na takav prijem kao u Gradskoj opštini Medijana i da će se i ubuduće članovi ovog kluba truditi da ime svoje opštine pronose širom sveta.

Sa uspešnim kik bokserima u Gradskoj opštini Medijana razgovarali su i članovi Veća prof. dr Srđan Jovković i Božidar Ilić kao i predsednik Komisije za sport i obrazovanje Dušan Mihajlović.

Share

Možda Vam se dopada i...