За чланове Кик бокс клуба Ниш приређен пријем у Градској општини Медијана

 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420
 • Exif_JPEG_420
  Exif_JPEG_420

Свака медаља за понос.

За чланове Кик бокс клуба Ниш, освајаче бројних медаља на такмичењима у земљи и иностранству приређен је пријем у Градској општини Медијана.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић уручио им је пригодне поклоне и захвалио што су достојно представљали своју општину, град  и Србију. Коцић је Новаку Радуловићу, троструком прваку Балкана и најбољем сениору Балкана за 2017. годину уручио златник са ликом цара Константина.

-Нема веће среће него када вам се млади људи врате са такмичења, руку пуних медаља и награда. Овај златник је награда општине Медијана и свих грађана за све тренинге и напоран рад који је Новак прошао да би дошао до бројних победа, рекао је први човек нишке Медијане уручујући поклон нишком кик боксеру.

Коцић је казао да се и сам као млад више година бавио кик боксом, да је ово врло хуман спорт и да ће као први човек општине увек подржавати упорне и вредне младе људе на путу до успеха. Нагласио је да је за Новака Радуловића, општина у сарадњи са једном приватном нишком клиником обезбедила ваучер вредан 15.000 динара, за комплетан здравствени преглед неопходан спортистима.

У делегацији младих кик боксера гости највеће нишке општине били су и Никола Лазаревић и Стефан Пауновић, као и тренер Кик бокс клуба „Ниш“ Срђан Радуловић. Радуловић је нагласио да нигде нису наишли на такав пријем као у Градској општини Медијана и да ће се и убудуће чланови овог клуба трудити да име своје општине проносе широм света.

Са успешним кик боксерима у Градској општини Медијана разговарали су и чланови Већа проф. др Срђан Јовковић и Божидар Илић као и председник Комисије за спорт и образовање Душан Михајловић.

Share

Можда Вам се допада и...