Градска општина Медијана поклања улазнице за „Нишвил“

Карте најбољим студентима и ученицима генерације!

Поклоне заслужују најбољи! Функционери Градске општине Медијана одлучили су да се одрекну пропусница за овогодишњи „Нишвил“ и дарују их најбољима! Наиме, улазнице за сва четири дана трајања популарног џез фестивала добиће стипендисти Медијаниног Фонда „Света Петка“ и ученици генерације из12 средњих школа са подручја највеће нишке општине.

– То је нешто мало што можемо да дамо, али што много значи младима. И то једео бриге за најуспешније са подручја наше општине. „Нишвил“ смо помогли са 100.000 динара а пропуснице које смо на име тога добили поклањамо највреднијима – каже председник ГО Медијана Милан Крстић.

Добитници одушевљење нису могли да сакрију. Кажу међутим да су навикли да њихова општина брине о њима те их ни овај гест није много изненадио.

– Немам речи којима бих исказао то што Градска општина Медијана чини за нас. Пропуснице за „Нишвил“ сам најмање очекивао. То нам даје снаге да будемо још бољи и вреднији – рекао је Михајло Крстић, стипендиста ГО Медијана са Природно-математичког факултета у Нишу.

По речима председника Градске општине Медијана Милан Крстића, уколико општина добије карте за предстојеће Филмске сусрете и оне ће бити прослеђене онима који су их највише заслужили – успешним младим људима.

Share

Можда Вам се допада и...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 3 =